Skip to content

Over Bata4en

In januari 2003 hebben wij, Marieke en Leo van Merwijk – van Boxsel de dierenartsenpraktijk overgenomen. De praktijk is in de jaren daarna gespecialiseerd in de diergeneeskunde van honden, katten en bijzondere dieren.

De praktijk is door de jaren heen zeer gemoderniseerd en geworden tot een waar dierenziekenhuis. Vele behandelingen zijn mogelijk. Van orthopedische operaties tot ingewikkelde weke delen chirurgie (tumorresecties, darmoperaties). Maar ook dagelijkse behandelingen zoals tandheelkunde, vaccinaties en pretecho’s bij drachtige dieren behoren tot de mogelijkheden.

Een eigen laboratorium waarin bloedonderzoek, digitale röntgen (sinds 2009), digitale echografie en digitaal holter electrocardiogram behoren bij dierenkliniek de Bata4en tot de mogelijkheden. Daarnaast kan bacterieel onderzoek worden gedaan in ons laboratorium. Wij onderzoeken welke bacterie de verwekker is en voor welk antibioticum deze bacterie (nog) gevoelig is. Dit is 1 van de methoden om antibioticumresistentie te beperken of te voorkomen.

Onze werkzaamheden en producten zijn goed voor “mensen & dieren”.

Contact via Whatsapp