Skip to content

Orthopedie

Orthopedische zorg voor uw huisdier bij Bata4en

Bij Bata4en begrijpen we dat uw huisdier een belangrijk lid van uw gezin is. Daarom bieden wij gespecialiseerde orthopedische zorg om ervoor te zorgen dat uw huisdier weer snel en comfortabel kan bewegen. onze kliniek is uitgerust met geavanceerde apparatuur en onze dierenartsen hebben de kennis en ervaring om een breed scala aan orthopedische aandoeningen te behandelen.

Onze orthopedische expertise

Van gebroken botten tot complexe herstelchirurgie: wij behandelen een verscheidenheid aan orthopedische aandoeningen, waaronder:

 • Patellaluxaties
  Voor patellaluxaties type 3 en 4 bieden wij effectieve behandelingen om de knie van uw huisdier te stabiliseren en mobiliteit te herstellen.
 • Hersteloperatie gescheurde voorste kniebanden
  Onze ervaren chirurgen voeren hersteloperaties uit om gescheurde voorste kniebanden te repareren, zodat uw huisdier weer soepel kan bewegen zonder pijn.
 • Heupdysplasie
  Voor honden en katten met heupdysplasie bieden wij verschillende operatieve ingrepen, waaronder bekkenkanteling, pectineusctomie en pectineustransectomie. Zo verbeteren we de heupfunctie en verlichten we pijn.
 • Elleboogproblemen
  Wij behandelen incongruentie van de ellebogen met LPC, LPA en OCD operaties, en bieden passende chirurgische oplossingen voor een snel herstel.
 • Geavanceerde technieken
  Onze chirurgen maken gebruik van verschillende technieken, waaronder het plaatsen van platen, schoeven, cerclage en pinnen, om optimale resultaten te bereiken en het herstelproces van uw huisdier te bevorderen.

Neem contact met ons op

Heeft uw huisdier last van orthopedische klachten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een prijsopgave. Ons deskundige team staat klaar om u en uw huisdier te helpen. U kunt ons bereiken via e-mail op info@bata4en.nl of telefonisch op 0418 – 591302.

Contact via Whatsapp