Skip to content

Dienst regeling

Maandag

Dierenkliniek De Bata4en

Dinsdag

Dierenkliniek Tiel-Drumpt

Woensdag

Dierenkliniek Parijsch

Donderdag

Dierenkliniek De Kwaker

Vrijdag

Dierenartsenpraktijk West Betuwe

Weekend

Houd onze Facebook in de gaten om te zien wie er dienst heeft.

Het grootste deel van de dag zijn wij op onze praktijk aanwezig. U kunt dan ook voor spoedgevallen bij ons terecht. Helaas voor de eigenaar komt het regelmatig voor dat een dier plots ziek wordt of gewond raakt buiten de openingstijden om. Om uw huisdier ook op die momenten de zorg te geven die hij of zij op dat moment nodig heeft, kunt u terecht bij een dienstdoende dierenarts.

Zie hierboven het schema wie er dienst heeft!

De kwaliteit van de samenwerkende dierenartsenpraktijken wordt geborgd en getoetst aan onze hoge eisen. Dit betekent dat u altijd van zeer kundige diergeneeskundige zorg gebruik kunt maken in de regio. Mochten er klachten zijn over de behandeling of afhandeling, dan kunt u dat altijd bij ons melden: info@bata4en.nl . Houdt u er rekening mee dat u direct af dient te rekenen (per pin of contant) als u onverwachts buiten openingsuren met uw huisdieren naar een andere dierenarts gaat.

Snel uw route plannen naar de dienstdoende arts?

Hieronder ziet u wie er op welke dagen dienst heeft (onder voorbehoud). U wordt automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende praktijk wanneer u belt op 0418-591302.