Skip to content

Dieren

Onze dieren

Bij dierenkliniek Bata4en is de zorg voor dieren onze passie. Huisdieren of weide dieren, het maakt ons niets uit, wij zien ze graag! Naast onze specialistische zorg, willen we u graag informeren over de meest voorkomende dieren in onze praktijk. Hieronder vindt u meer informatie over de ondersteuning die wij kunnen bieden bij de zorg van uw dier(en). Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben of staat uw dier er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn er ook voor uw dier!

Tip: Lees ook: Waarom jaarlijkse controles zo belangrijk zijn.

Dieren

Honden

Onze dierenkliniek is er voor de individuele hond, maar ook voor de begeleiding van kennels c.q. fokkers en rasverenigingen.

Dieren

Katten

Onder het kopje kat zullen wij alle dagelijkse dingen uit de dierenartsenpraktijk met betrekking tot de gezondheid van de kat/poes bespreken.

Dieren

Konijnen en knaagdieren

Dierenkliniek de Bata4en staat ook klaar voor uw kleine huisgenootjes zoals de konijnen en knaagdieren.

Dieren

Vogels

Een vogel houden als huisdier is erg populair in Nederland. Dierenkliniek de Bata4en biedt u de zorg die uw vogel nodig heeft.

Paarden en pony's | Bata4en uw dierenarts | Haaften en Ophemert

Paarden en pony’s

Het paard is het grootste “gezelschap” dier wat Nederland rijk is, dit maakt ook de zorg die wij kunnen bieden aan het dier uniek.

Alpacas | Bata4en uw dierenarts | Haaften en Ophemert

Alpacas

We zien de Alpaca steeds vaker terugkomen in ons dierenbestand, daarom staan wij ook voor deze dieren en hun baasjes klaar wanneer dat nodig is.

Contact via Whatsapp