Skip to content

Dieren

Onze dieren

Bij dierenkliniek Bata4en is de zorg voor dieren onze passie. Huisdieren of weidedieren, het maakt ons niets uit, wij zien ze graag! Wij bieden specialistische zorg voor allemaal. Op deze pagina willen we u graag informeren over de dieren die we in onze praktijk het vaakst ontmoeten. Hen geven we hieronder speciale aandacht, zodat u eenvoudig meer informatie kunt vinden over de ondersteuning die wij kunnen bieden bij de zorg van uw dier(en). Heeft u naar aanleiding van deze info nog vragen of staat uw dier er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn er ook voor uw dier!

Tip: Lees ook: Waarom jaarlijkse controles zo belangrijk zijn.

Dieren

Honden

Onze dierenkliniek is er voor particuliere honden in alle soorten en maten, maar ook voor de begeleiding van kennels, fokkers en rasverenigingen.

Dieren

Katten

Katten zijn eigenzinnig en een tikkeltje mysterieus; voor onze dierenartsenpraktijk zijn er op het gebied van gezondheid en welzijn echter nauwelijks geheimen wanneer het gaat om poezen en katers. Lees hier meer over dagelijkse beslommeringen rondom de gezondheid van de kat/poes.

Dieren

Konijnen en knaagdieren

Konijnen, cavia’s, hamsters en muizen, maar ook minder “aaibare” knaagdieren zoals gerbils of chinchilla’s zijn bij Dierenkliniek de Bata4en hartelijk welkom als patiëntjes. Met de juiste verzorging en in de juiste omstandigheden kunnen knaagdieren u jarenlang vergezellen.

Dieren

Vogels

Een vogel houden als huisdier is erg populair in Nederland. Dierenkliniek de Bata4en biedt u de zorg die uw vogel nodig heeft.

Paarden en pony's | Bata4en uw dierenarts | Haaften en Ophemert

Paarden en pony’s

Het paard is het grootste “gezelschaps” dier dat Nederland rijk is. Van veulen tot paard op leeftijd: ze hebben altijd de juiste zorg nodig. Uw trouwe viervoeter is bij de Bata4en in goede handen.

Alpacas | Bata4en uw dierenarts | Haaften en Ophemert

Alpacas

We zien de Alpaca steeds vaker terugkomen in ons dierenbestand, daarom staan wij ook voor deze dieren en hun baasjes klaar wanneer dat nodig is.

Contact via Whatsapp