Skip to content

Puppy

De aanschaf van een puppy is natuurlijk erg leuk en spannend. Het besluit om een hond in uw gezin op te nemen is er niet één die over een nacht ijs gaat. Een hond vereist een hoge mate van aandacht en opvoeding en daarbij ook de nodige verzorging. Met onze dierenartsen/assistentes kunt u met een gerust gevoel overleggen welke puppy bij u en of uw gezin past. Wij kunnen onze klanten voorzien van een gedegen advies over de verschillende rassen en welke voor- en nadelen de honden met zich mee kunnen brengen.

Bekijk hier de puppy checklist!

Houdt altijd in uw achterhoofd: “een hond heeft u niet voor even maar voor de rest van het leven”.

Diensten

Wat kunnen wij o.a. voor uw jonge hond betekenen:

Puppy bijeenkomst

Tevens bieden wij een puppyconsult aan voor uw jonge hond. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld ten behoeve van de socialisatie van uw hond en ook om meer uitleg te geven over de opvoeding. Daarnaast proberen we middels deze bijeenkomsten problemen in de toekomst met uw viervoeters te voorkomen. Mocht u andere en of aanvullende vragen hebben betreft uw pup, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Let op dat u  te maken heeft met een betrouwbare fokker

Helaas nemen lang niet alle fokkers het erg nauw met het welzijn van de puppy’s die ze fokken. Het is daarom belangrijk om goed op te letten wanneer u een pup gaat kopen. Dat begint al bij de advertentie. Biedt de handelaar of fokker meerdere rassen aan, moet u de pup meteen meenemen, of leveren ze uw hondje aan huis af? Dan is de kans aanzienlijk dat dit geen goed adres is om uw pup aan te schaffen. Andersom kunt u van een goede fokker ook vragen verwachten over uw thuissituatie; ze geven een puppy niet snel zomaar weg. Heeft u een adres gevonden en twijfelt u aan de betrouwbaarheid? Neem gerust contact met ons op; wij adviseren u graag.

Rennende puppy met bal | Bata4en uw dierenarts | Haaften
Contact via Whatsapp