Skip to content

Dierenarts Zaltbommel

Voor uw huisdier wilt u natuurlijk het allerbeste. Bij Dierenkliniek Bata4en kunt u uitstekend terecht als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare dierenarts in de omgeving van Zaltbommel. Of het nu gaat om jaarlijkse controles, vaccinaties of echt specialistische zorg: bij onze dierenkliniek weet u zeker dat uw dier alle aandacht en zorg krijgt die het nodig heeft. Zorg voor dieren is namelijk onze passie!

Dierenarts Zaltbommel voor huis- en weidedieren

Bij ons kunt u natuurlijk terecht met uw hond of kat, konijn of ander knaagdier, maar ook voor vogels en weidedieren zoals paarden, pony’s en alpaca’s bieden wij de beste zorg. Wij bieden niet alleen begeleiding voor huisdieren; ook kennels, fokkers en rasverenigingen kunnen rekenen op onze professionele begeleidingstrajecten. Bij elke levensfase van uw dier horen weer andere problemen en uitdagingen. Een pup of jong katje moet ontwormd worden en de nodige vaccinaties moeten gezet worden. Een ouder dier heeft ook vaak specifieke behoeftes. Wij hebben de expertise in huis om de oude dag van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken.

Behandelingen

Wij voeren de meest uiteenlopende en soms complexe behandelingen uit. Natuurlijk zijn wij er voor de behandeling van veel voorkomende problemen, zoals parasieten,  allergieën of vaccinaties. Maar ook complexere operaties kunnen wij uitvoeren; denk daarbij aan orthopedische operaties voor bijvoorbeeld heupdysplasie bij uw hond of een operatie aan de darmen.

Voeding bij uw dierenarts nabij Zaltbommel

Heeft u voedingsadvies nodig voor uw dieren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Bij ons is de voeding van SANIMED verkrijgbaar; dit is speciale voeding die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en de brokjes bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Niet alleen heel gezond, maar ook heel smakelijk voor uw huisdier.

Alpaca’s

Alpaca’s worden ook in Nederland steeds vaker gehouden. Onze dierenartsen hebben zich de afgelopen jaren steeds beter verdiept in deze dieren en hun soms heel specifieke gezondheidsproblemen. Zo zijn alpaca’s vrij vatbaar voor schurft. Gelukkig is deze ziekte goed te behandelen. Wel is het zaak om hier zo snel mogelijk bij te zijn, zodat het dier de rest van de kudde niet besmet. Ook zijn er behandelingen die de terugkeer van deze aandoening goed kunnen voorkomen.

Laat ze ook tweemaal per jaar ontwormen, en laat het gebit regelmatig door ons controleren. Soms worden de tanden toch te lang en moeten ze bijgeslepen worden. Dit kunt u allemaal laten doen bij onze dierenartsen.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw dieren te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Schrijf uw dier in bij ons, dan krijgt het de beste zorg die er te krijgen is bij uw dierenarts van de Bata4en nabij Zaltbommel.

Contact via Whatsapp