Skip to content

Dierenarts Waardenburg

Heeft u een dierenarts nodig in de buurt van Waardenburg? De Bata4en Kliniek voor Dieren is een modern en compleet dierenziekenhuis voor de hele regio. Op slechts korte rijafstand vindt u onze kliniek in Haaften, onze dierenartsen en assistenten met veel liefde en aandacht voor uw dieren zorgen. Naast de gangbare behandelingen en periodieke controles voeren wij ook operaties uit, doen wij zelf onderzoek in ons eigen laboratorium en ook voor aanverwante services kunt u bij ons terecht.

Praktijk voor huis- en weidedieren

Uit de hele regio weten dierenbezitters ons te vinden. Honden, katten, konijnen en andere knaagdieren, maar ook vogels krijgen bij ons de specialistische zorg die ze nodig hebben. Houdt u weidedieren zoals paarden, pony’s, alpaca’s of geiten? Ook deze dieren kunnen terecht bij de Bata4en voor alle zorg die ze nodig hebben. Ook voor advies en tips over verzorging, ziektes of gedragsproblemen kunt u aankloppen bij ons.

Moderne dierenartsen praktijk nabij Waardenburg

Wij, Marieke en Leo van Merwijk, hebben ruim twintig jaar geleden deze mooie dierenkliniek overgenomen. We hebben de praktijk volledig gemoderniseerd en hij is flink uitgebreid. Wij kunnen veel operaties zelf in onze operatiekamer uitvoeren. Zo verwijderen we tumoren, maar ook orthopedische operaties zoals de behandeling van heupdysplasie bij honden, of een operatie aan de kruisbanden. Verder kunnen we in ons laboratorium bijna alle onderzoeken zelf uitvoeren, zoals:

  • Bloedonderzoek;
  • Bacterieel onderzoek;
  • Röntgenfoto’s;
  • Echografieën.

Chippen en registreren

Ook voor het chippen en registreren van uw dieren kunt u bij ons terecht. Hondenbaasjes laten hun dier gelukkig massaal chippen, maar bij katten gebeurt het nog veel te weinig. Daardoor is het erg lastig om de eigenaar terug te vinden wanneer een kat is weggelopen. Maar ook konijnen kunnen nog wel eens ontsnappen; ook die kunt u bij ons laten chippen en registreren.

Andere diensten van uw dierenarts nabij Waardenburg

Fysiotherapie, tandheelkunde, vaccinaties; het is bij de dierenkliniek van de Bata4en allemaal mogelijk. U hoeft voor dit soort behandelingen dus niet ver te reizen; vanuit Waardenburg is het slechts 7 minuten rijden. Vertoont uw huisdier gedragsproblemen? Wij werken ook samen met een gedragsdeskundige. U kunt dus terecht voor reguliere én specialistische behandelingen, en dat alles voor een fijne prijs.

Advies, contact en inschrijven

U kunt uw dier of dieren eenvoudig online inschrijven via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over onze diensten of heeft u advies nodig rondom de verzorging van uw dieren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contact via Whatsapp