Skip to content

Dierenarts Tuil

De Bata4en Kliniek voor dieren is een complete en moderne dierenartsenpraktijk in Haaften vlakbij Tuil. Wij fungeren als dierenkliniek voor de hele regio voor zowel gezelschapsdieren als weidedieren. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de eerstelijns zorg voor uw dieren, maar ook specialistische ingrepen kunnen vaak bij ons in de praktijk uitgevoerd worden.

Dierenartsenpraktijk met laboratorium nabij Tuil

Ruim twintig jaar geleden hebben wij, Marieke en Leo van Merwijk, de dierenkliniek in Haaften bij Tuil overgenomen. Gedurende deze twee decennia hebben wij de praktijk volledig gemoderniseerd en flink uitgebreid. Zo is er een laboratorium aanwezig waar we bloed- en weefselonderzoek kunnen uitvoeren, maar ook bacterieel onderzoek, echo’s, digitale röntgen opnamen en elektrocardiogrammen behoren tot de mogelijkheden.

Operaties en therapie

Veel operaties kunnen wij in onze eigen praktijk uitvoeren, zelfs als ze wat complexer zijn. Zo hebben we veel ervaring met operaties zoals tumorresecties en darmoperaties, of het behandelen van heupdysplasie. Een fysiotherapeut voor dieren is ook aan onze kliniek verbonden, alsmede een gedragstherapeut. Kortom: een zeer breed scala aan diensten op één plek, bij de Bata4en vlakbij Tuil!

Huisdieren en weidedieren

Bij ons worden (bijna) alle huisdieren behandeld. Zo kunt u bij ons terecht met u hond, kat, hamster of konijn, maar ook vogels, paarden en pony’s, schapen en geiten en alpaca’s worden bij ons behandeld. Onze dierenartsen en andere medewerkers hebben hart voor dieren en daarnaast beschikken ze over de specialistische kennis die nodig is om uw dier te behandelen en monitoren.

Jaarlijkse controle en tandheelkunde

Veel gezondheidsproblemen kunnen voorkomen worden door uw huisdier of weidedier jaarlijks op controle te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan diabetes. Signalen en symptomen van ziektes en aandoeningen worden vroegtijdig opgemerkt zodat een behandeling veel meer kans van slagen heeft. Bovendien kan zo eventueel tijdig bijgestuurd worden in bijvoorbeeld het dieet van het dier, zodat de ziekte in zijn geheel voorkomen wordt. Tandheelkunde is hierbij ook een belangrijke factor. Een goed bijgehouden gebit kan veel andere lichamelijke klachten en ellende voorkomen!

Meld u aan

U kunt uw dier gemakkelijk bij de dierenartsen van Bata4en inschrijven via het online inschrijfformulier. Wilt u graag meer weten over onze kliniek, werkwijze en prijzen? Neem gerust even contact met ons op; wij nemen graag de tijd voor u en uw lievelingsdier.

Contact via Whatsapp