Skip to content

Dierenarts Tiel

Dierenkliniek De Bata4en in Haaften bij Tiel zorgt met passie voor uw dieren. Wij behandelen zowel huisdieren als weidedieren. Of u dus met uw hond, kat, vogel, pony of alpaca bij ons komt, ze krijgen allemaal de beste zorg en aandacht die er mogelijk is. In 2020 zijn wij zelfs verkozen tot beste dierenarts door het publiek van Pawshake!

Dierenarts Tiel voor diergeneeskunde

Sinds 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in diergeneeskunde voor honden, katten en vogels, maar ook voor allerlei soorten weidedieren. In onze gemoderniseerde kliniek kunnen wij vele operaties uitvoeren, maar ook voor de gewone, alledaagse behandelingen zoals vaccinaties, tandheelkunde en echo’s bij drachtige dieren kunt u bij ons terecht. Bovendien hebben wij een eigen laboratorium. Hier kunnen wij vele onderzoeken zelf uitvoeren, zoals:

  • Bloedonderzoek;
  • Bacterieel onderzoek;
  • Digitale röntgenfoto’s;
  • Digitale echografieën;
  • Digitale Holter elektrocardiogrammen.

Dierenarts Tiel voor orthopedie en fysiotherapie

Heeft uw dier last van het bewegingsgestel? Dat kan het gevolg zijn van een ziekte of een afwijking. Ook is het mogelijk dat uw dier een blessure heeft. Bij ons kunt u terecht voor een orthopedische behandeling voor uw dier, maar ook fysiotherapie is een behandeling die wij in kunnen zetten. U hoeft dus niet ver weg, en kunt gewoon terecht bij de dierenartsen van Dierenkliniek de Bata4en vlakbij Tiel.

Laat uw dier chippen

Natuurlijk kunnen wij uw dier ook chippen en registreren. Het komt maar al te vaak voor dat een dier zoekraakt; met een chip en correcte registratie wordt voorkomen dat het dier niet meer teruggevonden wordt door de eigenaar. Het chippen van honden is sinds 2013 verplicht, maar helaas geldt dat nog niet voor andere dieren zoals katten of konijnen. Toch is het dus verstandig om dat wel te doen; katten lopen namelijk veel vaker weg dan honden, en ook konijnen kunnen soms per ongeluk wegglippen. Ook voor echte ‘binnenkatten’ is het verstandig om een chip aan te brengen. Wanneer zij onverhoopt hun huis verlaten, verhindert hun gebrek aan oriëntatie ze om de weg terug naar huis te vinden.

Contact

Bent u op zoek naar een goede en bekwame dierenarts in Tiel of omgeving? Wilt u meer weten over de werkzaamheden van onze dierenkliniek? Neem dan contact op met de Bata4en; wij informeren u graag en u bent van harte welkom! Ook kunt u onze facebookpagina bekijken via: https://www.facebook.com/Bata4enHaaften/

dierenarts tiel

Contact via Whatsapp