Skip to content

Dierenarts Tiel

Bij de dierenkliniek De Bata4en in Haaften bij Tiel zorgen onze dierenartsen met veel aandacht en toewijding voor uw dieren. U kunt bij ons terecht met al uw huisdieren en weidedieren. Of u dus met uw hond, kat, vogel, pony of alpaca bij ons komt, ze krijgen allemaal de beste zorg en aandacht die er mogelijk is. In 2020 zijn wij zelfs verkozen tot beste dierenarts door het publiek van dierenoppasplatform Pawshake!

Uw dierenarts in de regio Tiel voor huis- en weidedieren

Sinds 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in diergeneeskunde voor honden, katten en vogels, maar ook voor allerlei soorten weidedieren, bijvoorbeeld alpaca’s en schapen. In onze moderne kliniek kunnen wij vele operaties en ingrepen uitvoeren, maar ook voor de gewone, alledaagse behandelingen zoals vaccinaties, tandheelkunde en echo’s bij drachtige dieren kunt u bij ons terecht. Bovendien hebben wij een eigen laboratorium. Hier voeren we vele onderzoeken zelf uit, zoals:

  • Bloedonderzoek;
  • Bacterieel onderzoek;
  • Digitale röntgenfoto’s;
  • Digitale echografieën;
  • Digitale Holter elektrocardiogrammen.

De Bata4en dierenkliniek is dus zeer compleet voor zowel eerste- als tweedelijns zorg, maar ook voor complexere operaties. Alles onder één dak in Haaften, op een steenworp afstand van Tiel.

Uw dierenarts bij Tiel, ook voor orthopedie en fysiotherapie

Heeft uw dier last van het bewegingsgestel? Dat kan het gevolg zijn van een ziekte of een afwijking. Denk bijvoorbeeld aan schouder- of heupdysplasie. Ook is het mogelijk dat uw dier een blessure heeft opgelopen. In al die gevallen kunt u met uw dier bij de Bata4en terecht voor een orthopedische behandeling, maar ook voor fysiotherapie. U hoeft dus niet ver weg, maar kunt gewoon voor alle zorg terecht bij één en dezelfde kliniek in Haaften, vlakbij Tiel.

Dierenarts | Bata4en uw dierenarts | Haaften bij Tiel

Laat uw dier chippen

Natuurlijk kunnen wij uw dier ook chippen en registreren. Het komt maar al te vaak voor dat een dier zoekraakt; met een chip en correcte registratie wordt voorkomen dat het dier niet meer teruggevonden wordt door de eigenaar. Het chippen van honden is sinds 2013 verplicht, maar helaas geldt dat nog niet voor andere dieren zoals katten of konijnen. Toch is het dus verstandig om dat wel te doen; katten lopen namelijk veel vaker weg dan honden, en ook konijnen kunnen soms per ongeluk wegglippen. Ook voor echte ‘binnenkatten’ is het verstandig om een chip aan te brengen. Wanneer zij onverhoopt hun huis verlaten, verhindert hun gebrek aan oriëntatie ze om de weg terug naar huis te vinden.

Contact

Bent u op zoek naar een goede en bekwame dierenarts in de directe omgeving van Tiel waar u terecht kunt voor diergeneeskunde in zowel de eerste als de tweede lijn? Wilt u meer weten over de werkzaamheden en behandelmogelijkheden van onze dierenkliniek? Neem dan contact op met de Bata4en; wij informeren u graag en u bent van harte welkom! Ook kunt u onze facebookpagina bekijken via: https://www.facebook.com/Bata4enHaaften/

dierenarts tiel

Contact via Whatsapp