Skip to content

Dierenarts Meteren

Bent u op zoek naar een fijne, betrouwbare dierenarts voor uw huisdier in de buurt van Meteren? De Bata4en Kliniek voor dieren in Haaften is een modern gezondheidscentrum in voor dieren waar u alles onder één dak vindt. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de normale behandelingen, zoals vaccinaties, ontwormingskuurtjes en jaarlijkse controles. Met ons uitgebreide laboratorium kunnen wij complexe onderzoeken uitvoeren en ook hebben wij operatiekamers ingericht waar wij ook ingewikkeldere ingrepen kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van een tumor of een orthopedische heupoperatie.

Dierenarts bij Meteren voor huis- en weidedieren

Honden, katten, knaagdieren zoals konijnen en hamsters, maar ook vogels zijn dieren die wij met plezier en passie behandelen. Heeft u weidedieren voor uw hobby? Ook dan bent u meer dan welkom om uw dieren in te schrijven bij de Bata4en kliniek. Wij hebben veel ervaring met geiten en schapen, maar ook pony’s, paarden en zelfs exoten zoals alpaca’s maken deel uit van ons cliëntenbestand. Die laatste dieren zien we overigens steeds vaker. We begrijpen dan ook welke behoeftes uw dieren hebben en dragen zorg voor een goede gezondheid van uw hobbydieren.

Chippen en registreren bij de dierenarts in Meteren

Het is heel belangrijk om uw huisdier correct te laten chippen en registreren. Heeft u een hond? Dan is dat zelfs verplicht. Maar ook katten en konijnen willen nog wel eens gaan dwalen of ontsnappen. Met een chip en de juiste registratie is het dan eenvoudig om van een gevonden dier de eigenaar te achterhalen. Zonder chip wordt dat erg moeilijk. Dierenasiels zitten dan ook vol met ongechipte dieren die misschien wel een baasje hebben, maar die niet meer te achterhalen is. Natuurlijk kunt u bij ons uw dier laten chippen. Het is zo gepiept en op een klein prikje na, zal uw dier er niets van merken!

Contact

Wilt u zeker zijn van goede zorg voor uw huisdier of weidedier? Schrijf het beestje vandaag nog bij ons in! Dat kan heel eenvoudig online, maar natuurlijk mag u ook altijd bellen. Ook een afspraak maken of het bestellen van medicijnen kan gemakkelijk via onze website. Heeft u vragen over onze kliniek? U mag ons altijd mailen of gebruik ons telefoonnummer 0418-591302. Wellicht tot binnenkort!

Contact via Whatsapp