Skip to content

Dierenarts Leerdam

De Bata4en kliniek voor dieren is dé dierenkliniek in de omgeving van Leerdam. Elke dag staan onze specialisten klaar om uw hond, kat of konijn te behandelen en de zorg te bieden die uw huisdier nodig heeft. Maar ook vogels en weidedieren die voor de hobby gehouden worden, zijn bij ons van harte welkom! Alpaca’s, pony’s, paarden en geiten: bij ons in Haaften krijgen ze de specialistische zorg die ze nodig hebben!

Dierenkliniek voor Leerdam met uitgebreide mogelijkheden

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de jaarlijkse controles, maar ook voor allerlei eenvoudige en complexere ingrepen en operaties. Zo voeren wij bijvoorbeeld de volgende handelingen uit:

  • Chippen en registreren;
  • Orthopedie;
  • Fysiotherapie;
  • Tumorresecties;
  • Darmoperaties;
  • Echo’s;
  • Radiografieën;
  • Tandheelkunde;
  • Vaccinaties.

Moderne dierenkliniek bij Leerdam

Sinds wij, Marieke en Leo van Merwijk, de praktijk in 2003 hebben overgenomen, hebben we de kliniek volledig gemoderniseerd en flink uitgebreid. Ook met gedragsproblemen kunnen wij uw dier vaak helpen; zo werken wij samen met een gedragsdeskundige. De prijs voor de specialistische zorg die wij bieden proberen we zo laag mogelijk te houden.

Jaarlijkse controle bij uw dierenarts

Sommige dieren hebben wat meer zorg nodig dan andere, maar het is altijd verstandig om een jaarlijkse controle uit te voeren. Door deze controles kunnen we eventuele gezondheidsproblemen op tijd vaststellen. Uw dier kan natuurlijk niet praten en soms is het lastig om te zien of er wat mis is. Ziektes als diabetes, maar ook gewrichtsklachten of bijvoorbeeld een verminderde nierfunctie kunnen tijdig ontdekt worden met een periodieke controle en erger voorkomen.

Tandheelkunde

Ook de verzorging van het gebit van uw huis- of weidedier is heel belangrijk. Een slecht gebit kan namelijk ook voor andere lichamelijke klachten zorgen. Bij ons kunt u ook voor tandheelkunde terecht. We voeren dus niet alleen controles uit; we kunnen ook tandheelkundige ingrepen doen. Denk bijvoorbeeld het bijslijpen van de tanden van uw alpaca wanneer ze te lang worden.

Contact met de dierenarts in omgeving Leerdam

U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen als u meer wilt weten over onze werkzaamheden en manier van werken. U kunt telefonisch een afspraak maken, maar het kan ook heel eenvoudig online. Voor spoedgevallen of een afspraak voor vandaag of morgen, kunt u het beste even met ons bellen op 0418-591302.

Contact via Whatsapp