Skip to content

Dierenarts Gorinchem

Heeft u een dierenarts nodig in Gorinchem of omgeving? De Bata4en Kliniek voor dieren in Haaften is een uitgebreide en moderne dierenkliniek waar we uw dieren de aandacht geven die ze verdienen en nodig hebben. Bij ons kunt u natuurlijk terecht met uw hond of kat, konijn of ander knaagdier, maar ook voor vogels bieden wij specialistische zorg. Houdt u weidedieren voor uw hobby? Ook dan helpen wij u graag bij gezondheids- of verzorgingsproblemen. We hebben veel ervaring met alpaca’s, paarden en pony’s maar ook met uw geiten of schapen kunt u bij ons terecht. Wordt uw dier hier niet genoemd? Neem gerust contact met ons op want bijna elk dier is welkom bij ons!

Moderne dierenarts nabij Gorinchem

Sinds wij, Leo en Marieke van Merwijk, als dierenartsen de praktijk bijna twintig jaar geleden hebben overgenomen, is er veel gemoderniseerd en uitgebreid. Zo beschikken wij over een modern, volledig uitgerust laboratorium waar wij de meest uiteenlopende onderzoeken kunnen doen, zoals:

  • Bloedonderzoek;
  • Bacterieel onderzoek;
  • Digitale röntgenfoto’s;
  • Digitale echografieën;
  • Etc.

Ook zijn wij in staat om complexere operaties uit te voeren, zoals bijvoorbeeld operaties aan de weke delen. Denk daarbij aan een darmoperatie of het verwijderen van een tumor. Natuurlijk bent u ook voor de wat meer alledaagse behandelingen van harte welkom bij ons. Denk bijvoorbeeld aan vaccinaties, chippen en registreren of tandheelkunde voor uw dier.

Dierenarts bij Gorinchem, ook voor weidedieren

Als u de ruimte heeft, is het heerlijk om voor de hobby ook wat weidedieren te houden. Pony’s en geiten zien we al jaren in Nederland, maar ook exoten zoals alpaca’s komen steeds meer voor. Het zijn sterke beesten en worden niet snel ziek, maar ze zijn wel wat vatbaarder voor bijvoorbeeld schurft dan andere dieren. Wij hebben alle expertise in huis om te voorzien in de behoeftes van al uw weidedieren.

Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze kliniek of onze werkwijze. Ook kunt u uw dier of dieren heel eenvoudig bij ons inschrijven. Wilt u een afspraak maken? Ook dat kan gemakkelijk online. Wilt u de afspraak nog voor dezelfde of de volgende dag, of is er sprake van een spoedgeval? Bellen kan altijd. Wij zijn te bereiken op 0418-591302.  Ook uw medicijnen bestelt u eenvoudig via de website, mits u bij ons ingeschreven bent.

Contact via Whatsapp