Skip to content

Dierenarts Geldermalsen

Bent u op zoek naar een fijne en betrouwbare dierenarts in de omgeving van Geldermalsen? Dierenkliniek de Bata4en is een complete, moderne dierenkliniek in Haaften waar u met al uw huisdieren terecht kunt voor dagelijkse en bijzondere zorg.

De meest complete dierenarts praktijk bij Geldermalsen

De Bata4en is een zeer complete dierenkliniek. Wij, Marieke en Leo van Merwijk, hebben deze in januari 2003 overgenomen en door de jaren heen compleet gemoderniseerd. Zo kunnen wij naast veel voorkomende behandelingen ook specialistische ingrepen uitvoeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan orthopedische operaties of chirurgie aan de weke delen zoals darmoperaties of het verwijderen van een tumor. Ook is er een laboratorium aanwezig waar wij de meest uiteenlopende onderzoeken kunnen doen. Daarnaast maken wij ook röntgenfoto’s en bijvoorbeeld pretecho’s wanneer uw dier drachtig is.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor fysiotherapie voor dieren en werken we samen met een gedragsdeskundige wanneer uw dier gedragsproblemen vertoont.

Zorg en aandacht bij uw dierenarts nabij Geldermalsen

Zorg voor dieren is onze passie. Onze cliënten zijn erg blij met onze specialistische kennis en persoonlijke aandacht die we schenken aan zowel mens als dier. We behandelen huisdieren zoals honden, katten, konijnen, vogels etc., maar ook weidedieren als alpaca’s, paarden en kleine herkauwers die voor de hobby gehouden worden.

Tandheelkunde bij de dierenarts

Laat het gebit van uw huisdier af en toe schoonmaken door uw dierenarts. Een slecht gebit kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw huisdier. Zonder behandeling kunnen ontstekingen ontstaan in het gebit en het tandvlees. Bovendien kan het gebit aangetast worden door tandsteen. Op de lange termijn kunnen zelfs organen zoals nieren blijvend schade ondervinden van een slecht gebit. Als complete dierenkliniek nabij Geldermalsen kunt u bij onze dierenartsen uiteraard ook terecht voor tandheelkunde. Laat u eens per jaar adviseren over het gebit van uw huisdier.

Contact

Neem gerust contact op en laat uw dier inschrijven bij de Bata4en kliniek voor dieren. Zo heeft u een betrouwbare en deskundige dierenarts vlakbij Geldermalsen waar u altijd terecht kunt.

Contact via Whatsapp