Skip to content

Dierenarts Geldermalsen

Bent u op zoek naar een fijne en betrouwbare dierenarts in de omgeving van Geldermalsen? Dierenkliniek de Bata4en is een complete, moderne dierenkliniek in Haaften waar u met al uw huisdieren terecht kunt voor zowel eerste- als tweedelijns dierengeneeskunde.

De meest complete dierenartsenpraktijk bij Geldermalsen

De Bata4en is een zeer complete dierenkliniek. Wij, Marieke en Leo van Merwijk, hebben de praktijk in januari 2003 overgenomen en door de jaren heen volledig gemoderniseerd. In ons eigen laboratorium kunnen wij de meest uiteenlopende onderzoeken doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bloedonderzoek, maar ook röntgenfoto’s en (pret)echo’s van een drachtig dier maken wij in eigen huis. Naast eerstelijns zorg, zoals controles, vaccinaties en behandelingen aan veelvoorkomende ziektes, vindt ook veel tweedelijns diergeneeskunde plaats in onze dierenartsenpraktijk. Specialistische ingrepen zoals orthopedische operaties, chirurgie aan de weke delen en het verwijderen van een tumor vallen daaronder. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor o.a. fysiotherapie, tandheelkunde en zelfs gedragsproblemen.

Zorg en aandacht bij uw vertrouwde dierenarts

Zorg voor dieren is onze passie. Onze cliënten zijn erg blij met onze specialistische kennis en persoonlijke aandacht die we schenken aan zowel de dieren als hun eigenaren. We behandelen huisdieren zoals honden, katten, konijnen, vogels etc., maar ook weidedieren als alpaca’s, paarden en kleine herkauwers die voor de hobby gehouden worden.

Tandheelkunde bij de dierenarts

Speciale aandacht verdient onze afdeling tandheelkunde. Het schoonmaken van het gebit van uw huisdier door uw dierenarts is belangrijk. Een slecht gebit kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw huisdier. Zonder behandeling kunnen ontstekingen ontstaan in het gebit en het tandvlees. Bovendien kan het gebit aangetast worden door tandsteen. Op de lange termijn kunnen zelfs organen zoals nieren blijvend schade ondervinden van een slecht gebit. Laat u daarom eens per jaar adviseren over het gebit van uw huisdier.

Specialisatie in alpaca’s

In onze dierenkliniek kunt u terecht met al uw huis- en weidedieren voor de allerbeste zorg. Bij onze dierenkliniek is bovendien een prachtige alpacafarm gevestigd. Daardoor hebben wij veel praktijkervaring met deze dieren en weten we als geen ander wat de (gezondheids)problemen en risico’s kunnen zijn bij deze prachtige dieren. Gelukkig worden ze niet snel ziek, maar mocht er met uw alpaca’s iets aan de hand zijn, dan bent u bij vanuit Geldermalsen zo bij de Bata4en voor advies, een consult of een behandeling!

Neem contact op met uw dierenarts nabij Geldermalsen

Neem gerust contact op en laat uw dier inschrijven bij Dierenkliniek de Bata4en. Hier vindt u de betrouwbare en deskundige dierenarts vlakbij Geldermalsen die u zoekt, en waar u altijd terecht kunt.

Contact via Whatsapp