Skip to content

Dierenarts Gameren

Heeft u een goede, betrouwbare dierenarts nodig in de buurt van Gameren? De Bata4en Kliniek voor Dieren is een moderne en complete dierenartsenpraktijk in de buurt. U kunt met al uw huisdieren of weidedieren bij ons in Haaften terecht. Naast standaard zorg, zoals inentingen en ontwormingskuren, kunnen wij ook veel bijzondere behandelingen verrichten, zoals eenvoudige en complexere operaties, het maken van radiografieën en nog veel meer.

Complete dierenarts praktijk vlakbij Gameren

Sinds wij, Marieke en Leo van Merwijk, ruim twintig jaar geleden de dierenkliniek in Haaften bij Gameren hebben overgenomen, hebben we veel gedaan om de praktijk volledig te moderniseren. Daardoor kunt u bij ons, naast de standaard behandelingen en jaarlijkse controles, terecht voor bijna alle voorkomende zorg voor uw dieren. Orthopedische operaties voeren wij regelmatig uit, maar ook voor chirurgie kunt u gewoon bij ons in de kliniek terecht. Bovendien kunnen wij in ons eigen laboratorium een veelheid aan onderzoeken zelf uitvoeren. Er is zelfs een fysiotherapeut voor dieren aanwezig. Daardoor krijgt uw dier efficiënte zorg die op één plek kan worden gegeven.

Dierenarts voor huis- en weidedieren uit Gameren

U kunt bij ons terecht met bijna alle huisdieren, zoals honden, katten, konijnen en vogels. Maar ook weidedieren zoals paarden, pony’s en geiten kunt u bij ons onder behandeling brengen. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van alpaca’s. Deze dieren komen steeds meer voor in Nederland en hebben hun eigen behoeftes. Wij zijn perfect uitgerust om ook uw alpaca’s de juiste zorg te bieden.

Jaarlijkse controle

Om veel gezondheidsproblemen met uw dieren te voorkomen, is het aan te raden om minimaal éénmaal per jaar een controle te laten uitvoeren bij uw dierenarts nabij Gameren. Op deze manier worden signalen voor eventuele ziektes en aandoeningen tijdig onderkend, en dat kan grotere problemen of een ernstiger ziekteverloop voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan diabetes, maar ook gewrichtsklachten of een verminderde nierfunctie. Ook de tanden van uw dier worden bij de controle gecheckt en schoongemaakt indien nodig. Dat kan veel lichamelijke klachten voorkomen.

Meer informatie en inschrijven

U kunt uw dier eenvoudig bij ons inschrijven met het online inschrijfformulier. Wilt u graag eerst meer informatie? Neem dan even contact met ons op. Dierenkliniek de Bata4en is een zeer complete dierenkliniek nabij Gameren, waar onze dierenartsen uw dier met liefde en aandacht voor beestje én baasje behandelen.

Contact via Whatsapp