Skip to content

Dierenarts Enspijk

Heeft u een dierenarts nodig in de buurt van Enspijk? Een dierenarts waar u met een gerust hart terecht kunt met uw favoriete huisdier? Dierenkliniek De Bata4en is een dierenartsenpraktijk in Haaften vlakbij Enspijk waar u terecht kunt voor de zorg en behandeling van uw huisdieren én weidedieren. Onze medewerkers zijn dol op dieren en de dierenartsen, fysio- en gedragstherapeuten hebben alle benodigde specialistische kennis in huis om uw hond, kat, konijn, pony of alpaca de best mogelijke zorg en behandeling te geven. Bekijk hier welke dieren wij zoal behandelen. Staat uw dier er niet bij? Neem dan even contact op, want wij zijn er ook voor uw dier!

Moderne dierenarts vlakbij Enspijk

In de ruim twintig jaar dat wij, Marieke en Leo van Merwijk, aan het roer staan van deze mooie dierenkliniek, hebben we veel gemoderniseerd en uitgebreid. Sinds de overname in 2003 zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in diergeneeskunde van honden en katten, maar ook minder alledaagse dieren zoals alpaca’s. De praktijk is uitgegroeid tot een echt dierenziekenhuis waar heel veel behandelingen mogelijk zijn. Doorverwijzen hoeft dan ook voor de meeste behandelingen niet; wij hebben zelf de kennis én de technieken in huis om bijvoorbeeld operaties en onderzoeken veelal zelf uit te voeren.

Dierenartsen praktijk met eigen laboratorium

Het feit dat wij beschikken over een eigen, modern en van alle gemakken voorzien, laboratorium, brengt vele voordelen met zich mee. We hebben geen externe partijen nodig voor bloedonderzoek of bacterieel onderzoek, en ook elektrocardiogrammen, (pret)echo’s en röntgenfoto’s kunnen wij zelf maken.  Dat betekent dat de processen vlot verlopen.

Operaties

Veel operaties en behandelingen kunnen wij ook in onze eigen kliniek uitvoeren. Het gaat daarbij niet alleen om relatief eenvoudige ingrepen. Ook chirurgie van de weke delen, zoals darmoperaties of het verwijderen van een tumor, of orthopedische operaties zoals bijvoorbeeld aan een heupdysplasie, worden bij ons in de praktijk gedaan. U heeft vanuit Enspijk dus één centraal adres waar echt bijna alle behandelingen kunnen worden uitgevoerd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dierenartsenpraktijk? Neem dan gerust even contact met ons op en stel ons uw vragen. Woont u in Enspijk en wilt u uw dier inschrijven bij een dierenarts bij de Bata4en? Dat kan heel eenvoudig door gebruik te maken van het online inschrijfformulier. We zien u graag bij de Bata4en!

Contact via Whatsapp