Skip to content

Dierenarts Deil

Heeft u een goede dierenarts nodig in de buurt van Deil? Op korte rij-afstand ligt in uw eigen gemeente West Betuwe de Bata4en Kliniek voor dieren in Haaften. In onze kliniek kunt u terecht met al uw huisdieren, maar ook voor verschillende soorten weidedieren bieden wij de juiste zorg. Of u nu een dierenarts nodig heeft voor de jaarlijkse controle of inentingen, of een specialist zoekt die ook in complexere zorgvraag voorziet; bij de dierenkliniek van de Bata4en is uw dier in uitstekende handen!

Complete dierenartsen praktijk bij Deil

Onze kliniek bestaat al een hele tijd en is in 2003 door ons, Leo en Marieke van Merwijk- van Boxsel overgenomen. We hebben de praktijk compleet gemoderniseerd en gespecialiseerd in de diergeneeskunde van honden, katten, konijnen en vogels, maar ook andere bijzondere dieren. Heeft uw dier een complexere ingreep nodig? Ingewikkelde operaties, zoals bijvoorbeeld weke delen chirurgie (het weghalen van tumoren, darmoperaties etc.) voeren wij in onze eigen kliniek uit. Bovendien hebben wij een uitgebreid laboratorium dat voorzien is van de modernste technieken, zodat wij ook allerlei soorten onderzoek zelf uit kunnen voeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Bloedonderzoek;
  • Bacterieel onderzoek;
  • Digitale röntgenfoto’s;
  • Echografieën;
  • En nog veel meer.

Dierenarts bij Deil voor tandheelkunde

Wist u dat een goed gebit heel belangrijk is voor de gezondheid van uw dier? Tandheelkunde is een niet te onderschatten, belangrijk onderdeel van de zorg die wij bieden aan dieren. Een slecht gebit kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid van uw dier; het is dan ook raadzaam om het gebit periodiek te laten controleren. Door tijdig in te grijpen bij eventuele problemen wordt erger voorkomen. Het weghalen van wat tandaanslag is sneller gedaan dan het verwijderen van tandsteen. Bovendien zal alleen een beetje tandaanslag nog geen blijvende schade aanrichten aan het gebit, wat bij tandsteen juist wel het geval is.

Contact

Wilt u graag meer weten over onze praktijk? Staat uw dier niet op onze website vermeld? Neem gerust contact met ons op; wij kunnen bijna alle dieren in behandeling nemen. Inschrijven doet u eenvoudig online, maar u mag natuurlijk ook altijd even bellen op 0418-591302. Als u bij ons ingeschreven staat, kunt u bovendien ook gemakkelijk online medicijnen (bij)bestellen voor uw huisdier. Tot ziens bij de Bata4en!

Contact via Whatsapp