Skip to content

Dierenarts Betuwe

De  moderne en uitgebreide Bata4en Kliniek voor dieren is dé dierenartsenpraktijk in de Betuwe waar vele dieren uit de gehele streek onder behandeling of controle staan. Wilt u de beste zorg voor uw huisdieren of weidedieren? Voor al onze medewerkers is de zorg voor dieren hun passie. Bij onze dierenartsen kunt u terecht voor specialistische zorg en alledaagse controles. Wij helpen de dieren van tevreden baasjes uit Haaften, maar ook uit Geldermalsen, Zaltbommel, Deil, Meteren, Gorinchem, Tiel en Leerdam. Bovendien werken wij niet alleen voor particuliere huisdierbezitters; ook hondenkennels, fokkers en rasverenigingen worden door ons begeleid.

Dierenarts in de Betuwe

In de Betuwe is een grote diversiteit aan dieren te vinden. Bij ons kunt u terecht met uw hond, kat, konijn of vogel, maar ook andere bijzondere huisdieren zijn bij ons welkom. Door onze jarenlange ervaring hebben wij bijna alle soorten huisdieren in behandeling gehad. Houdt u weidedieren voor de hobby? Heeft u geiten, pony’s of alpaca’s bij uw huis? Ook dan zijn uw dieren in de beste handen bij onze dierenkliniek. Onze dierenartsen kennen alle specifieke problematiek die bij elke diersoort voorkomen. Ze combineren hun expertise met persoonlijke en individuele aandacht voor uw dier en situatie. Zo komen we altijd tot de beste oplossing.

Alledaagse en complexe zorg in één kliniek

Bent u op zoek naar een dierenarts in de Betuwe, waar u altijd terecht kunt voor zorg voor uw huisdieren of weidedieren? In onze kliniek hebben we alles voor de zorg en behandeling van uw dieren onder één dak. We beschikken over een modern laboratorium en in onze operatiekamers kunnen we simpele en complexere operaties uitvoeren. Zijn er gedragsproblemen? Of zijn er problemen met het bewegingsgestel? Wij werken nauw samen met een dieren fysiotherapeut en ook voor gedragsdeskundigen kunt u bij ons terecht.

Contact

Wilt u meer weten over onze dierenkliniek? Neem gerust contact met ons op; wij geven u graag advies. Bel ons op 0418-591302 of stuur ons een mailtje.  U kunt uw dier ook eenvoudig online inschrijven. Tot snel bij de Bata4en Kliniek voor dieren!

Contact via Whatsapp