Skip to content

Dierenarts Beesd

Heeft u een dierenarts nodig in Beesd of omgeving? De Bata4en Kliniek voor Dieren is een complete en modern ingerichte dierenartsenpraktijk in Haaften, op een steenworp afstand van Beesd. U kunt bij ons terecht met uw dieren voor standaard behandelingen en procedures, maar ook voor meer complexe of niet alledaagse gezondheidsproblemen zijn de dierenartsen van de Bata4en er voor u en uw dier.

Moderne dierenartsen praktijk nabij Beesd

U kunt bij ons terecht met al uw huisdieren. Honden, katten, konijnen, hamsters, maar ook vogels krijgen bij ons alle specialistische aandacht die ze nodig hebben. Daarnaast is er bij ons ook plaats voor uw weidedieren. Paarden en pony’s, maar ook geiten, schapen en alpaca’s: onze dierenartsen zijn opgeleid en gespecialiseerd om ook deze dieren te helpen bij gezondheidsproblemen, én om ze gezond te houden natuurlijk.

Behandelingen en diensten

Het is fijn om een dierenartsenpraktijk in de buurt van Beesd te hebben waar u terecht kunt voor alle behandelingen en procedures. Vaccinaties en ontwormingskuurtjes kunt u bij ons halen, maar ook als er sprake is van complexere, minder alledaagse problemen kunt u voor behandeling bij ons terecht. Denk aan fysiotherapie, het verwijderen van een tumor, een darmoperatie of bijvoorbeeld een orthopedische operatie zoals de behandeling van een heupdysplasie bij uw hond. Ook de onderzoeken vinden plaats in ons eigen laboratorium. We zijn dus niet afhankelijk van externe laboratoria om uitslagen van bloed- of bacterieel onderzoek te verkrijgen. Ook röntgenfoto’s en echografieën kunnen gewoon bij ons in de praktijk gemaakt worden.

Chippen en registreren

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het chippen en registreren van uw huisdieren. Men denkt hierbij vaak in de eerste plaats aan honden, maar ook andere huisdieren kunnen bij ons gechipt worden. Denk aan katten, wat eigenlijk nog veel te weinig gebeurt, of bijvoorbeeld aan uw konijn. Dieren lopen soms weg, en dankzij een hele kleine chip wordt het een stuk eenvoudiger om de eigenaar van een gevonden kat, konijn of hond te achterhalen

Controles en tandheelkunde vlakbij Beesd

Het is verstandig om uw huisdieren jaarlijks te laten controleren. Op die manier kunnen we veel gezondheidsproblemen voorkomen of smoren in de kiem. Ook de verzorging van het gebit van uw dier kunt u bij ons laten uitvoeren. Gebitsproblemen kunnen namelijk ook andere gezondheidsproblemen veroorzaken; denk bijvoorbeeld aan diabetes.

Advies, inschrijven en contact

Wilt u graag professioneel advies over de verzorging van uw huisdier of weidedier? Of heeft u een vraag over mogelijke behandelingen of de kosten die daaraan verbonden zijn? Neemt u gerust contact met ons op; ook voor advies staan wij graag voor u klaar. Wilt u uw dier inschrijven bij onze kliniek? Dat kan heel eenvoudig via het online inschrijfformulier. Graag tot ziens bij de Bata4en!

Zo verwijderen we tumoren, maar ook orthopedische operaties zoals de behandeling van heupdysplasie bij honden, of een operatie aan de kruisbanden. Verder kunnen we in ons laboratorium bijna alle onderzoeken zelf uitvoeren, zoals:

  • Bloedonderzoek;
  • Bacterieel onderzoek;
  • Röntgenfoto’s;
  • Echografieën.

Chippen en registreren

Ook voor het chippen en registreren van uw dieren kunt u bij ons terecht. Hondenbaasjes laten hun dier gelukkig massaal chippen, maar bij katten gebeurt het nog veel te weinig. Daardoor is het erg lastig om de eigenaar terug te vinden wanneer een kat is weggelopen. Maar ook konijnen kunnen nog wel eens ontsnappen; ook die kunt u bij ons laten chippen en registreren.

Contact via Whatsapp